TT1 Soepautomaat

Bistrotec introduceert de TT1.

Een tafelmodel soepautomaat die 24 uur per dag kwaliteitssoep levert.

Echte soep, geen poeder en water.
video
Hoe werkt het?

De TT1 is een compacte soepautomaat die vier verschillende soorten soep kan serveren. Via een touchscreen selecteert de klant de gewenste soep. Eventueel kan met een contactloze bankpas of creditcard worden betaald. De soep wordt verwarmd in een automatische oven. Na ongeveer 40 seconden kan de klant de beker met soep uitnemen.

De bovenzijde van de automaat is transparant. De kant-en-klare bekers met soep zijn zichtbaar. De soep wordt in een afgesloten beker verwarmd. Daardoor komt de soep niet in contact met de automaat; maximale hygiëne en geen reiniging noodzakelijk.

content

Capaciteit: 48 bekers

48 bekers met soep, in 4 verschillende smaken, worden ongekoeld in de automaat opgeslagen.

content

Touchscreen

De automaat heeft een 17,8 cm touchscreen. De gebruikersinterface is meertalig en biedt de klant ook de ingrediënten en allergie-informatie.

content

Ingebouwde betaalautomaat

De ingebouwde Nayax-betaalautomaat accepteert contactloze betaalpassen. Bij creditcards kan ook de magneetstrip of de contact-chip worden gebruikt voor de betaling.

content

Innovatieve oven

De soepautomaat maakt gebruik van een speciale automatische oven waarin de soep in een gesloten beker kan worden verwarmd in ongeveer 40 seconden. Op het ontwerp is wereldwijd octrooi aangevraagd.

Unieke kenmerken
feature
GEEN REINIGING NODIG

De soep wordt in gesloten bekers verwarmd en komt daardoor niet in contact met de automaat. De automaat hoeft daarom niet inwendig gereinigd te worden.

feature
GEEN VOEDSELVERSPILLING

De soepen zijn per stuk verpakt en lang houdbaar. Alle bekers zijn altijd klaar voor consumptie en er treedt geen voedselverspilling op.

feature
ECHTE SOEP

De soep is voorverpakt en kan grote stukken groenten, vlees of andere garnering bevatten. Bij een bestelling wordt de soep enkel verwarmd tot de consumptietemperatuur.

Contactgegevens
testimonial
Bistrotec BV
Thomas Schwenckestraat 56A
2563BZ Den Haag
Tel. 085 - 011 011 3
E-mail: info@bistrotec.nl